Over The Wall

Bijzonder praktisch

The Wall, direct gelegen aan de A2 (afslag 7), herbergt een koop- en belevingscentrum en is tegelijkertijd een geluidsscherm tussen de snelweg en het achterland van Utrecht Leidsche Rijn. Winkelen, beleven, ontspannen, inspiratie opdoen, spelen en genieten van een bijzonder staaltje architectuur. Het is allemaal mogelijk bij The Wall. Zeven dagen per week geopend en altijd de eerste twee uur gratis parkeren, óók op zondag!

Architectuur

De lengte van The Wall was aanleiding voor architect Fons Verheijen om in het ontwerp veel aandacht te schenken aan het aspect tijd en de ervaring van de voorbijrijdende snelweggebruiker. Voor automobilisten is het passeren van The Wall een bijzondere ervaring. Het gebouw lijkt zich als een rode gekleurde vloeiende en golvende massa te bewegen. Bij een snelheid van 100 km per uur doe je er 28 seconden over om The Wall te passeren.

The Wall

The Wall is het visitekaartje van Utrecht en Leidsche Rijn geworden, waar het onderbreken van je reis bij The Wall voor een ‘shop-stop’ of heerlijke koffie een geweldige ervaring is.